Lenovo

A LenovoShop és a Lenovo Magyarország közös megkeresésére kezdtük el a magyar piacra szánt termékismertető videók készítését. A filmek egy része a TechGuideTV adásait is gazdagítják, de főleg a TV-műsortól független webes anyagok gyártását céloztuk meg. Az első közös megbeszélésünk annyira jól sikerült, hogy a Lenovo Magyarország youtube csatornájára pár nap elteltével már új videók kerültek fel, néhány héten belül pedig elindultak mind a televíziós, mind a rádiós reklámok. Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen kaliberű cégnek is tudtunk újat mondani, marketingmegoldásainkat pedig sikerrel tudták hasznosítani.

A LenovoShop részére okostelefon, laptop és tablet 2in1 eszközöket is lencsevégre kaptunk, melyekből előzetesek, hosszabb beharangozók és tesztvideók is készültek. A filmek elkészítésekor 3D animációt és különleges grafikai megoldásokat is alkalmaztunk, hogy minél egyedibbé tegyük a műsort. A Lenovo tesztek kapcsán olyan világmárkákkal is egyeztettünk, mint az Intel vagy a Microsoft.

A Lenovo Magyarország részére a felajánlottuk a TechGuideTV főtámogatói státuszát, de ehelyett – részben javaslataink alapján – egy erős reklámkampányt indítottak inkább. A technológiai vívmányokkal foglalkozó műsor a DoQ TV képernyőjén havi rendszerességgel indult volna útjára, melyben hónapról hónapra friss hírekkel, termékismertető videókkal, bennfentes információkkal, terméktesztekkel, és riportokkal láttuk volna el az elektronika és szórakoztató elektronika szerelmeseit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük