Esküvői videók, esküvőfotó

Egy esküvő egyszeri és megismételhetetlen esemény. Ez az esküvői videókra és fotókra is igaz, hiszen nincs második lehetőség, nem lehet újrapróbálni, ha az önjelölt esküvőfotós vagy lelkes rokon elrontja a képeket, akkor az a pillanat örökre elszáll, és az amúgy csodálatos emlékeinkre keserű szájízzel tudunk csak visszatekinteni.

Az esküvő önmagában is egy nagyon kényes terület, hiszen amellett, hogy mindenre csak egyszer van lehetőség, többnyire nincs mód befolyásolni a fényviszonyokat és a körülményeket sem, ezen felül a helyszínbejárás sem mutat végleges képet. A szélsőségeket mi sem tükrözi jobban, hogy a menyasszony ruhája az esetek döntő többségében hófehér, a vőlegény viszont többnyire feketébe öltözik, így már az is művészet, hogy ők ketten tökéletesen mutassanak a képen, lehetőleg ne égjen ki a fehér, és ne bukjon be a fekete. Az esküvői videók tehát talán a legtöbb szakértelmet kívánó terület, ami talpraesett és alkalmazkodni képes operatőrt, fotóst igényel.

Egy rosszul sikerült esküvői fotósorozat vagy egy menyasszonytánc nélküli videó örök bosszúságot okoz az ifjú párnak, ezért a rögtönzés és alkalmazkodás mellett is minden esetben a maximumra kell törekedni szakmailag, ezen felül a láthatatlan operatőr és feltűnés nélküli fotós szintén előnyös. Az esküvői videók készítése alatt igyekszünk legkevésbé láb alatt lenni, leginkább lencsevégre kapni, nem megzavarni akarjuk a meghitt pillanatokat.

A pillanatképek ugyanúgy szerves részét képezik a megismételhetetlen eseménynek, így a művészibb, fekete-fehér esküvői fotók készítéséhez megegyezés szerint a digitális technika mellett gyakran használunk filmes gépet is.

esküvői videó, esküvő, fotó, videó, esküvőfotó, esemény, házasságkötés, vőlegény, menyasszony, esküvő videó, esküvőfotós, esküvőfotózás