TV-műsor gyártás

A TV-műsor gyártás szintén komoly szerepet kap a John Uram Marketing & Production életében. Számos saját gyártású televíziós műsor jelenleg is fut több nemzetközi csatornán is, ezen felül megrendelésre gyártott TV-s anyagokkal is foglalkozunk. Készítettünk főzőműsort, autós magazint, sportműsort, életmód magazint, termékbemutató szakmai műsort és ismeretterjesztő anyagot egyaránt. Sok esetben egy TV-műsor az eladásra épít, így a termékmegjelenítések igen fontossá váltak, ennek köszönhetően TV-s munkáink során óriási hangsúlyt kaptak a kellékek és kiegészítők. Főzős műsorainkat például a szponzorok igényeinek megfelelően rendeztük be, így gyakorlatilag a műsorból minden termék megvásárolható volt a konyhapulttól a séfkabátig, amit a műsorok legvégén finoman jeleztünk is egy-egy 5 másodperces támogatói spottal. A nézőt a műsor érdekli, a művészet az, ha közben észrevétlenül felkeltjük az érdeklődését egy szálláshely, egy autó, egy kemping-turmixgép, egy konyhakés vagy edénykészlet iránt.

Természetesen a TV-műsor gyártás egy igen összetett feladat, hiszen az adott csatorna feltételrendszerének és a jogi követelményeknek is meg kell felelni amellett, hogy egy élvezetes adás legyen a végeredmény. A legtöbb esetben több tárgyalás előzi meg az érdemi munkát, hiszen ezeken az egyeztetéseken dől el, hogy mikor, hogyan és miként jelenik majd meg a műsor a TV képernyőjén, milyen jogdíjas zenei tartalmak szólalhatnak meg a műsorban, milyen technikai paramétereknek kell megfelelni anyagleadáskor, illetve milyen kritériumokat kell szem előtt tartani a jogi viták elkerüléséhez.

TV-műsor, műsorgyártás, műsorkészítés, televízióműsor-gyártás, televíziós műsor, videó készítés, film, TV, csatorna, epizód, évad