Arculattervezés

Kisarculat, nagyarculat vagy arculati kézikönyv? Legyen a cél logótervezés, céges levélpapír vagy akár komplett 3D látványterv, az arculattervezés manapság már kikerülhetetlen állomás egy vállalkozás életében. Az első benyomás megismételhetetlen, így egy jól megtervezett arculat már fél siker. Egy egységes vizuális élmény fontos üzenetet kommunikál az ügyfelek és versenytársak irányába is, mellyel komoly üzleti előny nyerhető.

Partnereink sok esetben logótervezéssel keresnek fel bennünket, akár kialakítandó arculathoz, akár már meglévő frissítéséhez, de a logó kialakítása során felmerülő további igények kapcsán van úgy, hogy komplett arculattervezés lesz a végleges megoldás. Igény szerint a tervezés során digitális alapú szabadkézi rajzot is alkalmazunk, így sokkal művészibb, emberközelibb látványvilágot alakíthatunk ki.

A 3D látványtervezés egy külön műfaj, amely komoly szaktudást, kreativitást és nem utolsó sorban erős hardveres hátteret igényel. Többnyire boltberendezések, épülethomlokzatok, ajándéktárgyak, koncertek vagy kitelepülések vázlataihoz kérik tőlünk az arculattervezés ezen formáját, de például modelleztünk már élethű Lenovo okostelefont is egy reklámfilmhez.

Kisarculat és nagyarculat kialakításakor egyaránt nagy hangsúly fektetünk a cég működésének, szokásainak megismerésére, az igények és a lehetőségek összefésülésére, illetve ha a megrendelői oldalról van már egy kialakult elképzelés, igyekszünk követni azokat.

Az arculattervezés és a gyártás (vagy a gyártás előkészítése) igencsak összefonódik, de a kettő között mindenképp meg kell állni egy percre. A gyártás előtt minden esetben egy szűk kontrollcsoporton ellenőrizzük az elkészült anyagok hatékonyságát, megrendelőink így igény esetén több vélemény elemzése alapján dönthetnek a nyomtatási vagy egyéb gyártási, kivitelezési munkálatok megkezdése előtt.

Arculattervezés, kisarculat, nagyarculat, arculati kézikönyv, látványtervezés, logótervezés, céges levélpapír, nyomdai előkészítés