HOGY MI IS AZ A „JUMP”? A JOHN URAM MARKETING & PRODUCTION EGY FIATALOKBÓL ÁLLÓ REKLÁMÜGYNÖKSÉG. FŐ PROFILUNK A VIDEÓS ANYAGOK KÉSZÍTÉSE, LEGYEN SZÓ INTERNETES REKLÁMFILMRŐL, TV-MŰSORGYÁRTÁSRÓL VAGY ÉPP SPORTESEMÉNYEK KÖZVETÍTÉSÉRŐL. SZINTÉN PROFILUNK AZ ARCULATTERVEZÉS, GRAFIKAI MUNKÁK KIVITELEZÉSE, KOMPLETT REKLÁMFOTÓZÁS, WEBOLDALKÉSZÍTÉS, KERESŐOPTIMALIZÁLÁS, KÖZÖSSÉGI KAPCSOLATÉPÍTÉS, HÍRLEVÉL KEZELÉS IS. LEGYEN SZÓ EGY SZÓRÓLAP NYOMDAI ELŐKÉSZÍTÉSÉRŐL, VAGY EGY KOMPLETT TV-MŰSOR GYÁRTÁSÁRÓL, A JOHN URAM MARKETING & PRODUCTION GYORS ÉS PRECÍZ MEGOLDÁST KÍNÁL.

Munkánk során számos helyre eljutottunk és rengeteg érdekességgel találkoztunk, sőt, ezek jelentős részét meg is örökítettük. Főztünk együtt Bodrogi Gyula színművésszel, munkánk során segítettük Jason Statham és Jude Law munkáját, részt vettünk médiapartnerként TEK rendezvényeken, forgattunk reklámfilmet Szabó Győzővel és készítettünk videoklipet a Warner Bros Records részére is. Lőttünk gránátot az ORFK lőterén, forgatócsoportunkkal eljutottunk Európa egyik legnagyobb és legjobban felszerelt katonai és rendvédelmi kiképzőközpontjába, írtunk forgatókönyvet Mucsi Zoltánnal és Scherer Péterrel, mi voltunk a 2012-es sörétes IPSC világbajnokság kizárólagos médiapartnere és 2014 márciusa óta mi juttatjuk el a nürnbergi IWA fegyverkiállításról készült videós összefoglalóinkat 6 ország közel 18 millió nézőjéhez a The Fishing & Hunting Channel műsorkészítő partnereként.

Büszkén mondhatjuk ki, hogy a szakma létráját megjártuk már egyénileg, sőt szükségesnek is tartjuk, hogy a téma minden rejtelmével szembesüljünk, tanuljunk a nehézségekből és kalandként éljük meg a felmerülő problémák megoldását.

A sokszor verítékkel megszerzett tapasztalat és tudás kamatoztatásának kiteljesülése a John Uram Marketing & Production. Fiatal, formabontó gondolkodással megáldott egyének egységgé kovácsolását követően teljes mellszélességgel állunk a feladatok elé. Láthatóan sikeresen teljesítettünk, hiszen folyamatos fejlődésünk és az újabb bizalmat szavazó megrendelések arról tesznek tanúbizonyságot, hogy jó úton haladunk.

Mi a klisék ellenségeinek tekintjük magunkat. Nem hiszünk a megszokott, bevált szavakban és az ezekkel közvetített szürkeségben. Eme elv mentén minden esetben az aktuális feladathoz alakítjuk a kreatív megoldásokat azzal a céllal, hogy a végfelhasználó számára is pozitív élményt adhassunk az egymást követő képkockákkal, grafikai anyagokkal vagy egy-egy pillanatfagyasztással.

Portfóliónk egy széles palettát lefed a reklám, marketing szektorban, melyeket mi magunk gyártunk, nem alvállalkozásban végeztetjük el a ránk bízott feladatot, így a módosítások és a kapcsolattartás üteme is ehhez igazodik és nem megy a sebesség a minőség rovására. A magunk számára támasztott színvonal nem más, mint a tökéletes, tudjuk, hogy megtaláljuk a közös hangot minden esetben és együtt dőlhetünk hátra végül, hogy csodáljuk az elkészült terméket.